Regisztáció

Bringával szigetre

warnew |

Az idei sziget az első, amire bringával járok, eddig hajóztam. Írják, hogy van bringatároló, kicsit tartottam tőle, gondoltam megnyugtatom azokat, akik indulás előtt állnak.

A tárolóhoz úgy jutsz el, hogy a K hídon begurulsz, tovább az úton a következő aszfaltútig, aztán balra. Itt  térkép, kis bringa ikont kell keresni rajta.

A tárolónál elkérik a neved, karszalagszámod és kapsz két bilétát. Az egyik biléta a bringára kerül, a másik nálad marad. A benti állványok kicsit alacsonyak az én ízlésemnek, de vannak padok, korlát, tehát lehet kötni rendesen, hely volt bőven. Míg bent voltam bejött két srác, dumálás közben oldozták a bringájukat, kicsit sokáig szöszöltek, hamarosan be is jött egy inkalos, ránk nézett, mi történik.

A biciklit elhozni kicsit macerás... leadod a bilétákat, ez alapján kikeresnek a füzetből, ekkor bediktálod a neved és a karszalag számát. Ha ez stimmel, akkor megnézik, hogy a bringa színe és tipusa megegyezik e a papíron lévővel. Ha igen, akkor mehetsz.

Hozzászólások

Steer |

Egyszerűbb, ha nem a K-n mész be, hanem az Árpád hídnál a másikon. Kiccsit gyorsabb úgy. :) 

warnew |

És ha arról jösz, gyakorlatilag nincs motozás :)

boci |

simán bementem a K-n bringával várakozás és motozás nélkül :)
pénteken az egyik szekus még azt is mondta turkálós kollégájának, mikor felnyitottam a zsákom, hogy abban nem lesz pia...

warnew |

Milyen zsákod van neked?

Én is mentem be Khídon minden várakozás nélkül, de a cuccomra ránéztek. "Ugye csak sátor?" "Akkor mehetsz"

Hozzászólok

A szöveg formázásához markdownt használhatsz.
  • {{kw}}